Telefon: 36-1-215-1490 36-30-718-3820
Irodánk: 1093 Budapest, Bakáts utca 1
Ingyenes Tulajdoni lap letöltése

Ingyenes Tulajdoni lap letöltése

Kategória: Egyéb | 2018-03-22

Az ingatlan adás-vételhez kötelező a tulajdoni lap ellenőrzése, amit a szerződéskötéskor az ügyvéd végez el.

A tulajdonosoknak már az ingatlan hirdetésének megkezdésekor célszerű lekérni a tulajdoni lapot és ellenőrizni, nincs-e rajta olyan bejegyzés, ami megakadályozhatja vagy megnehezíti az értékesítést. A vevőknek legkésőbb  a vételi ajánlat előtt javasolt a tulajdoni lap megtekintése.

Magánszemélyek évente 2 alkalommal ingyen kérhetnek le teljes, de nem hiteles tulajdoni lapot.

Ezzel a rövid leírással ehhez szeretnénk segítséget nyújtani

 

Tölds be a Földhivatal oldalát:  http://www.foldhivatal.hu/   

majd kattints a Földhivatal Online feliratra

Az Ügyfélkapu oldalon add meg a felhasználóneved és a jelszót. Pár másodperc várakozás után a főmenühöz jutsz.

Itt válaszd ki a Szolgáltatatások indítását.

 

Kattints az Ingatlan keresése gombra

  

Ha tudod a helyrajz számot, akkor választ Keresés helyrajzi szám alapján  lehetőséget. Könnyebb helyrajzi szám alapján keresni és csak 1 találatot fogsz kapni. Ha nem tudod a helyrajzi számot, akkor az ingatlannal kapcsolatos korábbi iratokon pl adás-vételi szerződésen megtalálod.

   

Ha nincs meg a helyrajzi szám, akkor válaszd a Keresés cím alapján lehetőséget.  Vigyázz, hogy minden adat pontosan legyen kitöltve, a lenti ellenőrző kód is.

 

Ha a  “túl sok” találat figyelmeztetés jelenik meg,  és a keresett ingatlan nincs a listában, akkor  az előző oldalon pontosítani kell az adatokat.

 

  Válaszd ki ez ingatlanodat, ha nem csak egyet látsz a listában.  A Tovább gombra kattintás után megjelenik a tulajdoni lap.  A tulajdoni lap letölthető oldalanként, egyesével, képként.  A letöltéshez menj a tulajdoni lap 1. oldalára, majd kattins az egér jobb gombjával és válaszd a Kép mentése másként funkciót. Ezt a mentést ismételd meg a tulajdoni lap többi oldalára is.

Ha segítségre van szükséged a tulajdoni lappal vagy ingatlan vétellel, eladással kapcsolatban, akkor keress minket, kattints ide