Telefon: 36-1-215-1490 36-30-718-3820
Irodánk: 1093 Budapest, Bakáts utca 1
 

Ingatlanközvetítő állás Budapest

Találj egy jobb állást. Lépj előre most!

Végre itt egy hatalmas lehetőség,

hogy kitűnj a tömegből és befektess végre saját magadba, Budapest egyik legjobb ingatlanirodájának segítségével.  Ingatlan értékesítőket keresünk, akik nem csak a sok pénzért dolgoznak, hanem szeretnének végre olyan munkából megélni, amit örömmel végeznek.  Nem vagyunk egyetlen franchise hálózatnak sem tagja, ezért független irodaként úgy tudunk előretörni, hogy mindenben a legjobbra törekszünk és gyorsan, rugalmasan követjük a piac változásait. Nem az a célunk, hogy  Budapest legnagyobb ingatlanközvetítő cége legyünk, hanem fontosabb, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalon nyújtsuk a szolgáltatásokat.

In the business world, the most important thing is to work with professional and reliable partners who have long been proven. It is with partners you want to work or buy services. And if it's real estate, then reliability comes first. Or if you just need to prepare a written assignment. It's good that you can turn to proven writers and ask: write my assignment UK, more information everyone can find themselves on the official site. But trust and professionalism are the main criteria in business.

A siker most kezdődik

A változtatáshoz, egy új dolog elkezdéséhez mindig bátorság kell, de csak ez fogja elhozni a várt sikert. A Mavalux segít a nehézségek legyőzésében, támogatja az erőfeszítéseidet, de eközben biztosítja a rugalmasságot is, hogy elérd saját céljaidat. Soha nem érzed magad egyedül, mindig megkapod a szükséges támogatást hogy eredményes és sikeres munkát tudjál végezni.

Jövedelem

Kimagasló jövedelem, akár 75%-os jutalékot is kaphatsz.  További bevételek a kapcsolódó szolgáltatások pl.  hitel, ügyvéd, energia tanúsítvány  értékesítése után.

Nincs asztalpénz, nincs hirdetési költség. Ez az ingatlanközvetítő állás Budapest egyik legjobb ajánlata.

Segítünk

Folyamatosan segítjük az új dolgozók beilleszkedését, hogy  már az első hónapokban is  bevételt érjenek el. Képzésekkel támogatjuk a korszerű tudás megszerzését, hogy nagyobb jövedelemhez juss. Együttműködünk más irodákkal,  így a közös adatbázisból több, mint 10.000 ingatlan közül ajánlhatunk az érdeklődőknek. Segítünk, hogy az ingatlanközvetítő állás betöltéséhez szükséges XXI. századi  modern eszközöket, programokat is nehézség nélkül tudd használni.

Iroda, technológia

Budapest belvárosában dolgozhatsz, családias környezetben. Az eredményes munkavégzés érdekében az irodában rendelkezésre áll teljes irodai felszerelés, tárgyaló. Call centeres kolléga végzi a hideghívást, adminisztrátorok segítenek a hirdetések feltöltésében, hogy minél több időd maradjon az eredményes értékesítésre. Az ingatlanközvetítő állás nem helyhez kötött,   akár otthonról is dolgozhatsz. Nincs kötelező ügyeleti idő.  Folyamatosan keressük  az új, innovatív hirdetési lehetőségeket. Nem csak a nagy ingatlanos portálokon hirdetünk, a legújabb marketing technikákat is sikerrel alkalmazzuk.

Használd ki ezt a kedvező lehetőséget
és csatlakozz sikeres csapatunkhoz!

Lépjen velünk kapcsolatba