Telefon: 36-1-215-1490 36-30-718-3820
Irodánk: 1093 Budapest, Bakáts utca 1
A JÓ FOTÓ valóban ELADJA AZ INGATLANT?

A JÓ FOTÓ valóban ELADJA AZ INGATLANT?

Kategória: Egyéb | 2022-08-03

Egy biztos, az első benyomást a fotó alapján kapják a potenciális érdeklődők. Tekintve, hogy lakáseladáskor milliók forognak kockán, emiatt nem érdemes elriasztani az potenciális vevőket csapnivaló, gyatra képekkel.

Na de milyen a jó  fotó? 

Reális. Azaz, nem érdemes trükközni, kozmetikázni a valóságot, hiszen az a cél, hogy reális képet nyújtsunk a lakásról, annak állapotáról. Ne kockáztassuk meg, hogy a művészi hangulatképek láttán érkező lelkes érdeklődők csalódottan fordulnak ki a lakásból.

Hogy miért? Mert ha túl jó a kép, lehet, hogy a potenciális Vevő számára az elérhetetlenség érzetét kelti és bár sokan megtekintik az ingatlant (kíváncsiságból is akár), abból alig akad majd valós vásárlási szándékkal rendelkező.

Készítsünk fotót minél több helyiségről, hogy az érdeklődők átfogó, pontos képet kapjanak az ingatlanról! Azt mutassuk, ami érdekelheti a vevőket, például a falakat, a nyílászárókat, a burkolatokat, az ingatlan vonzó tulajdonságait, például egy gyönyörű a panoráma a teraszról. 

Csak a megfelelő fényviszonyok mellett fotózzunk! A sötét fotók nemcsak keveset mutatnak, de kifejezetten elrettentők is, hiszen ki szeretne egy fényszegény lyukban élni?

+1 Tipp: Érdemes alaprajzot is mellékelni az ingatlanról – ha nincs meg az eredeti, készítsünk egyet magunk! ...

Segíthetünk neked is?

Lépj velünk kapcsolatba!

 36-30-718-3820 

1093 Budapest, Bakáts utca 1. 

info@ingatlanok-hitelek.hu