Telefon: 36-1-215-1490 36-30-718-3820
Irodánk: 1093 Budapest, Bakáts utca 1

RITKA LEHETŐSÉG

Budapest IX. kerület , Ráday utca

86,9 M Ft

Lakás
112 m2
Szoba: 4
Referencia szám: S-9030
Réti Zita
+36-30-455Mutat
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
  • RITKA LEHETŐSÉG
Típus: Eladó
Kategória: Lakás
Szerkezet: tégla
Alapterület: 112 m2
Szoba: 4
Szoba elrendezés: külön bejáratú
Kilátás: utcai
Állapot: felújítandó
Emelet: 2. emelet
Fűtés: héra
Belmagasság: 350 cm
Tájolás: kelet
Ház állapot kívül:
Lift: Igen
Fürdőben kád
Konyhaablak
Rács

Leírás

BAKÁTS TÉRRE NÉZŐ

ERKÉLYES

TÁGAS HELYISÉGEK 4 SZOBA

SZÁMOS LEHETŐSÉG

RÁDAY UTCA

Az ingatlan erkélyéről csodás panoráma tárul elénk a frissen felújított, parkosított  Bakáts térre, ahol a gyönyörű Assisi Szent Ferenc templom áll, mely a kerület legnagyobb műemlék temploma. Kiülhetünk egy reggeli kávéra a napsütésben vagy egy kellemes borozásra estefelé.

A ház 1911-ben épült. Ebben az időben bérházakat építettek, melyek jellemzője, hogy belső udvar köré épült, körfolyosós vagy más néven gangos házak, melyek jellemzően 5 emelet magasak. Jelenleg egy oldalon felújították már a körfolyosókat szerkezetileg is és új járólapos burkolatot is kapott.  A gáz és villanyhálózat felújítása megtörtént.  A homlokzati felújítás még nem történt meg, de folyamatosan költenek a ház felújítására. Ettől függetlenül rendezett képet mutat.

A házban korszerű lift van.

 

A lakás 2. emeleti keleti-nyugati fekvésű, 112 nm alapterületű, 2 nagy utcai szobája van, valamint csendes belső udvarra néző 2 hálószobája. Jelenleg található benne még egy tárolásra alkalmas előszoba, konyha kamrával és fürdőszoba melyben helyet kapott egy kád mosdó wc és bidé. Külön helyiségben található még egy wc is, így duplakomfortossá tehető.

Minden helyiségen található ablak. Jelenleg Héra fűtésű a lakás. Korszerűsítést és némi törődést igényel, de igazán csodás otthon varázsolható belőle. A helyiségeket is át lehet variálni de jelen formájában is praktikus. Az erkélyes szobában már történt nyílászáró csere a többiben még  hagyományos fa ablakok találhatók redőnnyel. Szobái parkettásak.

Tömegközlekedés szempontjából, ennél jobb helyzetben szinte nem is lehet lenni. A Kálvin téri metrómegálló (M3, M4) és a Corvin-negyed (M3) metrómegálló gyalogosan mindössze pár perc sétára található az ingatlantól. Aki a felszíni tömegközlekedést választja, utazhat a 4-6 villamosokkal,  a 2 villamossal és a 47-49 villamosokkal,  a Boráros térről induló HÉV, és rengeteg buszjárat, a reptéri 100-as busz a Kálvin tértől mind rendelkezésre áll, és aki inkább a vízi közlekedést használja, a BKK hajó, szintén a Boráros tértől.

ÁRA: 86,9 M

Jöjjön el! Nézze meg!  Élje át ezt a csodás életérzést! Tartozzon azon kevesek közé, akinek ez megadathat!

Elhelyezkedés