Fiókom
Your search results

Újszerű luxus ház

65 MFt
, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Újszerű
Digimax A50 / KENOX Q2

Csepel központjához közel eső részen igényes kialakítású 9 éves családi ház várja új tulajdonosát! Az ingatlan tágas, luxus igényeket is kielégítő. A ház minőségi anyagokból épült saját részre extrákkal. Szuterén szinten 2 autó számára garázs, szauna, konditerem van. A klíma, elektromos kapu, riasztó a biztonságot és a kényelmet nyújtja. A ház ezen kívül 2 szinten lakható, alsószinten 2 szoba, nappali, ebédlő és konyha kamra és terasz van. A felső szinten nappali, ami galériázott és egy hálószoba található. A házban beépített gardrób szekrények és a lépcső is német minőség. A fa nyílászárókon alumínium redőny és szúnyogháló is van. A házban dupla fürdő és tripla illemhelyiség is található. A ház kiválóan élhető, a kinti pihenést terasz, üvegezett télikert, saletli és intim kert biztosítja. A kocsibejáró és járdák térkővel burkoltak. Méreteinél, elosztásánál fogva akár 2 generáció számára is alkalmas.

Az ingatlan minőségét az ár tükrözi, amennyiben Önnek találkoznak az igényei, elvárásai ezzel az ingatlannal,várom hívását.

Ára: 65 MFt

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére.                                                                                                                                   Ingatlancsere lehetőség,  beszámítás, értékegyeztetéssel.                                                                                                                                   Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Ref.szám: 5712

Alapterület: 250 m2
Telek terület: 560 m2
Szobák száma: 5
Kilátás: Kert kapcsolatos
Ingatlan állapota: Újszerű
Fűtés: Egyéb
Építési Mód: Tégla
Építés éve: 2009
Ház állapota: Újszerű
Ref. Sz.: 5712
Terasz
Konyha ablakos
Kamra
Klíma
Riasztó
Redőny
Szauna
Kondi terem
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt
mavalux logo
Kovács Andrea Csepel Ingatlan
+

Kovács Andrea

+36-70-633-3845
andrea@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés