Fiókom
Your search results

Újépítésű, kertkapcsolatos lakás

46.5 MFt
, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Kertes

XVI. kerület hangulatos kis utcájában, Rákosszentmihályon, megvételre kínálunk, egy újépítésű, 99 nm-es, 2 szintes, 4 szobás, dupla komfortos, saját, 28nm-es kerttel rendelkező lakást. Az ingatlan 2017-es építésű, 3 lakásos elrendezéssel jött létre. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, hatalmas ablakokkal. DNY-i fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. A társasház vastag falai pluszban 4 cm-es szigetelést kapott. A klímának és a riasztónak a vezeték kiállása megvan, biztonsági ajtó be lett építve.Fűtése központi rendszerrel megoldott, de egyedi méréssel kerül elszámolásra a vízfogyasztással egyetemben. A közös költség megállapítása folyamatban van, ami tartalmazni fog felújítási alapot is. A kertben fúrt kút található. Gyönyörű, tágas terek várják a jövendőbeli tulajdonost.
Parkolni az utcán ingyen lehetséges, de a vételár részét képezi egy autó számára garázs is, illetve kocsi beállásra szintén van lehetőség.
A közelben iskola, óvoda, közért, az Árkád Üzletház, az IKEA egyaránt megtalálható. Pár perc sétára a buszok és a troli járatai az Örs vezér téri metróállomásra visznek, ahonnan a belvárosba jutás alig 10 perc.

Ára: 46,5 millió Ft

Ref.szám: 5865                    

Alapterület: 99 m2
Telek terület: 28 m2
Szobák száma: 4
Kilátás: Kert kapcsolatos
Ingatlan állapota: Újszerű
Fűtés: Házközponti
Tájolás: Észak-nyugati
Építési Mód: Tégla
Építés éve: 2017
Ház állapota: Új
Emelet: földszint
Ref. Sz.: 5865
Terasz
Amerikai konyhás
Biztonsági ajtó
Garázs
Autó beálló
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt
mavalux logo
agent-images
+

Pál Erika

+36-70-905-2233
erika@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés