Fiókom
Your search results

Újépítésű csoda

59.9 MFt
, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Teraszos

XVI. kerület közkedvelt részén, Rákosszentmihályon, megvételre kínálunk, egy téglaépítésű, 2 szintes, teljesen újépítésű, 114 nm-es, 4 szobás + nappali, dupla komfortos, 25 nm-es terasszal rendelkező sorházat. Jelenleg építés alatt zajlik az ingatlan, ahol is minőségi anyagokat használva, 12 cm-es dryvit szigeteléssel, 30 cm-es Porotherm falazattal, magas műszaki tartalommal (mennyezet + padlófűtés – hűtés, napelem kiállás, épített zuhanykabin), műanyag nyílászáróval, rejtett redőnytokkal, hatalmas ablakokkal és élettérrel jön létre. Az ingatlan Déli – Délnyugati fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. A tájolásnak köszönhetően, a tetőn kialakítható napelemek segítségével, 0 Ft rezsi lehetséges.
Az ingatlan egyedi mérő órákkal felszerelt, a fűtést és a használati meleg vizet felső kategóriás Daikin hőszivattyú biztosítja. A telken fúrt kút található, amiből a locsolás biztosított. Füvesített, fásított, leválasztott kerttel lesz átadva, akinek az öntöző rendszer használata igény lehet, a kiállását biztosítják. Az ingatlan kulcsrakészen lesz átadó.
Mindössze 3 db családi ház jön létre, sorház jelleggel, de egymástól szerkezetileg teljesen független, légréssel és dupla sor téglával egymás mellé építve.
Letisztult, minimál stílusú, gyönyörű új otthon várja a jövendőbeli tulajdonost.
Parkolni az utcán ingyen lehetséges, illetve a kertben is, de az 1 állásos garázs is a vételár részét képezi. A közelben iskola, óvoda, közért, a Sashalmi piac, -és számtalan bevásárlásra alkalmas üzletág megtalálható.
A sportot kedvelőknek, a Sashalmi sétányon egy 800 méteres futópálya várja. Pár perc sétára a buszok és a HÉV járatával az Örs vezér téri metróállomás, a Bosnyák tér és a Belváros szintén elérhető.

Ára: 59,9 millió Ft

Ref.szám: 5861

Alapterület: 114 m2
Telek terület: 909 m2
Szobák száma: 5
Kilátás: Kert kapcsolatos
Ingatlan állapota: Újszerű
Fűtés: Egyéb
Tájolás: Dél-nyugati
Építési Mód: Tégla
Építés éve: 2017
Ház állapota: Új
Ref. Sz.: 5861
Terasz
Amerikai konyhás
Redőny
Garázs
Autó beálló
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt

Ingatlan összehasonlítás

Hasonló ingatlan ajánlatok

5860-ház
+
2 fürdővel 2 szintes

Rákosszentmihályon újépítésű ház eladó

TípusMéretSzoba
120 m25
XVI. kerület közkedvelt részén, Rákosszentmihályon, megvételre kínálunk, egy téglaépítésű, 2 szintes, teljesen újépítésű, 120 ...
XVI. kerület közkedvelt részén, Rákosszentmihályon, megvételre kínálunk, egy téglaépítésű, 2 szintes, teljesen újépítésű, 120 nm-es, 4 szobás + nappali, dupla ...
59.9 MFt
mavalux logo
agent-images
+

Pál Erika

+36-70-905-2233
erika@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés