Fiókom
Your search results

Széphalom Bevásárlóközpont közelében

185 MFt
, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Panorámás

II. kerületben, a minimál stílusban megépített, 3 szintes családi ház panorámás, enyhén lejtős, összközműves telekre épült. A telek területe 622 nm, 470 nm zöldfelülettel, a lakóingatlan nettó 201nm. Fedett bejáraton keresztül az előszobába érkezünk, melyből előtérrel nyílik a lépcső az emeletre és a pincébe. A földszinten a lakókert felé néző nappali, és utcai nézetű étkezős konyha (panoráma a Budai-hegyekre) helyezkedik el. A nappaliban lehetőség van kandalló beépítésére. Az emeleten 3 lakószoba és 2 fürdőszoba található. A szülői háló szeparált, önálló gardróbbal és fürdővel ellátott.
A pincében 2 állásos garázs, háztartási helyiség, játszó-előtér és hobbiszoba található, amely akár wellness helyiségnek is hasznosítható, a gépészeti berendezések is ezen a szinten lettek beépítve.
A panorámás tetőteraszra és a napelemtérre az emeleti előtérből lenyitható rendszerű hőszigetelt padlásfeljáróval lehet feljutni.
A háztartási helyiségben készült a fűtés központja – hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel, hő visszanyerős szellőző berendezéssel, napelem központtal, vezetékes Tv-telefon-internet csatlakozással, riasztó vezetékelléssel, központi porszívóval, mosó- és szárítógép csatlakozási lehetőséggel.
A kerítésben lévő fedett kiskapu távnyitásos kamerás kaputelefonnal, a lakásban elhelyezett szintenkénti színes monitorral készült. A gépkocsibejáró úszókapuja és a hőszigetelt garázsajtó távnyitásos, a gépkocsi lejáró burkolata fűthető.
Az épület tervezett és számított hőtechnikai mutatói nagyon kedvezőek, a beépített magas minőségű anyagok és gépészet miatt közel 0 energiás ház kategóriába sorolható.
Előnyei: Kellemes hőérzet, alacsony fűtési költség. A kiemelkedő szigetelésnek köszönhetően a határoló falak belső felületi hőmérséklete közel azonos a belső levegő hőmérsékletével. Nem alakul ki huzat, sem hideg sugárzás, egész évben friss levegő minden lakóhelyiségben, szabályozott a páratartalom és penészedés nem alakul ki az épületben, a szellőző rendszer kiszűri a bejövő levegőben található pollenek 70%-át.
A telek teljes területét ellátó öntöző rendszer készült, melynek vezérlése pincében elhelyezett automatikával biztosított, a rendezett terepen talajtakaró növényzet és megvilágított burkolt járda, a telek hátsó részében megmaradó ősnövényzet van füvesített felülettel valamint fedett grillterasz készült.
Az utcán 2 db gépkocsinak burkolt leálló biztosított.
Buszmegállók, üzletek, iskola, óvoda, művelődési ház 400 m-es közelségben vannak.
A lakóház 95%-os készültségű,a külső homlokzat, és a pinceszint teljes készültségű, a földszint és emelet burkolata és szerelvényezése a leendő tulajdonos igénye szerint készülhet, akár saját kivitelezéssel is.
A tulajdonos igény esetén kulcsra kész állapotra készíti a házat, ennek költségvetése, tervdokumentációja nálam megtekinthető.
ÉRDEKLŐDÉSÉT VÁROM ELÉRHETŐSÉGEMEN!

Ára: 185 MFt

Ref.szám: 5792

Alapterület: 258 m2
Telek terület: 622 m2
Szobák száma: 5
Kilátás: Panorámás
Ingatlan állapota: Kiváló
Fűtés: Egyéb
Belmagasság M: 2.7
Tájolás: Dél-nyugati
Építési Mód: Tégla
Építés éve: 2017
Ház állapota: Új
Ref. Sz.: 5792
Terasz
Konyha ablakos
Panoráma
Garázs
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt

Ingatlan összehasonlítás

Hasonló ingatlan ajánlatok

4828-2
+
Befektetőknek

Pasaréti tér közelében villaház

TípusMéretSzoba
296 m210
Kellemes, sokszobás villaház eladó a II. kerület Kapy utcában, nagy telken (1586 nm), sok ...
Kellemes, sokszobás villaház eladó a II. kerület Kapy utcában, nagy telken (1586 nm), sok extrával, 3 szinten kb. 400 nm-en. ...
185 MFt
mavalux logo
kati2
+

Békési Katalin

Ingatlan értékesítő
+36-30-718-3820
kati@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés