Fiókom
Your search results

Pesterzsébet csendes kis utcájában

45 MFt
, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Csendes

XX. kerületben, megvételre kínálunk, egy téglaépítésű, 2 szintes, 108 nm-es, 4 szobás, dupla komforttal rendelkező, 376 nm-es telekkel rendelkező családi házat. 13 évvel ezelőtt az ingatlan felújításokon esett át, beleértve a vezetékek cseréjét, új burkolatok kerültek kiválasztásra, szigetelve lett a ház, Bramac cserép került a tetőre, amire 30 év garancia van. D-i fekvésének köszönhetően elegendő napfény árasztja el, elosztása kiváló. Fűtése kombi kazánnal megoldott, de padlófűtés is elhelyezésre került, külön vízórákkal felszerelt.
Műanyag nyílászárók lettek beépítve, az ablakok redőnnyel felszereltek. A kedélyek hűtéséről klíma, biztonságáról riasztó gondoskodik. A kertben fúrt kút található. A ház tetőszerkezete kifogástalan állapotban. Nagyon világos, tágas terek várják a jövendőbeli tulajdonost. Parkolni az utcán ingyen lehetséges, de egy fedett és egy nyitott kocsi beállásra is van lehetőség.
A közelben iskola, óvoda, közért, piac egyaránt megtalálható. Pár perc sétára a buszok járataival a Határ úti metróállomás, de a Boráros tér is elérhető.

Ára: 45 MFt

Ref.szám: 5866

Alapterület: 108 m2
Telek terület: 376 m2
Szobák száma: 4
Szobák nyílnak: Külön
Kilátás: Kert kapcsolatos
Ingatlan állapota: Felújított
Fűtés: Egyéb
Tájolás: Déli
Építési Mód: Tégla
Építés éve: 1950
Ház állapota:
Ref. Sz.: 5866
Terasz
Amerikai konyhás
Kamra
Klíma
Riasztó
Redőny
Tároló helyiség
Autó beálló
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt
mavalux logo
Kovács Andrea Csepel Ingatlan
+

Kovács Andrea

+36-70-633-3845
andrea@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés