Fiókom
Your search results

Igényes, tisztességes áron

16.9 MFt
Ráday utca, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Központban

IX. kerület Ráday utcában, Kinizsi utcánál, földszinti, felújított garzon lakás eladó. Az ingatlan 25 nm-es, műszakilag és esztétikailag is felújított, belmagassága 320 cm. A méretre gyártott és gépesített konyhabútor a vételár részét képezi, fűtése kombi CIRKÓ-val történik. A lakás műszaki felújítása 2004-ben történt, új víz, villany és gázcsövek kerültek elhelyezésre, jó minőségű hideg és meleg burkolat. Közös költsége: 11.000 Ft vízfogyasztással együtt. A bútorok megegyezés tárgyát képezik.
A lakóház külső és belső állapota kifogástalan és felújított. A társasház jó anyagi helyzetű. Az ingatlan közlekedése és ellátottsága hibátlan, közelben a 2-es, 4-6-os villamos, 3-4-es metró, 15-ös autóbusz.

Befektetésnek és saját részre is ideális választás.

Ára: 16,9 MFt

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére.                                                                                                                                   Ingatlancsere lehetőség,  beszámítás, értékegyeztetéssel.                                                                                                                                   Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Ref.szám: 5825

Alapterület: 25 m2
Szobák száma: 1
Kilátás: Udvari
Ingatlan állapota: Felújított
Fűtés: Cirkó
Belmagasság M: 3.2
Építési Mód: Tégla
Emelet: földszint
Közös Költség: 11000
Ref. Sz.: 5825
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt
mavalux logo
gajdos cecilia2
+

Gajdos Cecília

+36-30-718-3821
cecilia@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés