Fiókom
Your search results

Akár 2 generáció részére eladó ház

31.9 MFt
, ,
kedvencekhez adom
Ismerősnek ajánlom
Teraszos

Közvetlenül a Tamariska dombnál kínálok megvételre egy olyan családi házat, mely szükség esetén két család számára is alkalmas! Jelenleg az ingatlant a tulajdonos egyben használja. A régi ház a 60-as években az újabb 1991-ben épült. A régebbi rész 80 nm-es, az újabb 70 nm-es. A ház körbe járható, 2 bejárata is van. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, 2 fürdőszobás, egy második konyha kialakítható. Villanyóra dupla, a gáznak nincs külön órája, viszont 2 cirkó van. A háztető része, homlokzata, szigetelt, thermo nyílászárók vannak. Az ingatlant 2001-ben műszakilag is felújították. A kert rendezett, van fúrt kút. A garázs nagy és van tároló helyiség. Természetvédelmi helyen van, mégis jó közlekedés szempontjából is. Szent István utcai buszmegálló pár percnyi távolságra van.

Ára: 31,9 MFt

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére.                                                                                                                                   Ingatlancsere lehetőség,  beszámítás, értékegyeztetéssel.                                                                                                                                   Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Ref.szám: 5845

Alapterület: 150 m2
Telek terület: 608 m2
Szobák száma: 3
Kilátás: Kert kapcsolatos
Ingatlan állapota:
Fűtés: Cirkó
Építési Mód: Tégla
Ház állapota:
Ref. Sz.: 5845
Terasz
Konyha ablakos
Kamra
Klíma
Redőny
Garázs
click to enable zoom
Térkép betöltése
Nem találtunk semmilyen eredményt

Ingatlan összehasonlítás

Hasonló ingatlan ajánlatok

5872-20170411_112230
+
Teraszos

Királyerdőben családi ház

TípusMéretSzoba
140 m24
Királyerdő elején kínálok megvételre egy olyan családi házat, mely akár 2 generáció részére is ...
Királyerdő elején kínálok megvételre egy olyan családi házat, mely akár 2 generáció részére is alkalmas lehet. Elosztása: garázs vízzel, fűtéssel ...
28.9 MFt
mavalux logo
Kovács Andrea Csepel Ingatlan
+

Kovács Andrea

+36-70-633-3845
andrea@ingatlanok-hitelek.hu

Azonnali érdeklődés